Довгострокова віза

Якщо Ви плануєте залишатися на території Австрії довше (більше ніж 90 днів протягом 6 місяців), Вам необхідно подавати документи на Довгострокову Національну візу типу D.

Будь-ласка зверніть увагу, що Візові центри не приймають студентів, які мають намір навчатися в Австрії. Якщо Ви бажаєте подати документи на студентську категорію візу, Вам необхідно звернутися до Посольства Австрії у Києві.
Для того, щоб отримати більше інформації, будь ласка, завітайте на сайт Посольства за наступним посиланням