Віза для коросткострокових мовних курсів (максимальне перебування 90 днів)

Огляд

Для осіб, які бажають відвідати Австрію з метою пройти курс вивчення мови терміном не більше 90 днів протягом 6 місяців.

Заявнику потрібно надати свідчення того, що він / вона належить до цієї категорії.

Будь ласка зауважте, що Візовий центр Австрії приймає виключно новий формат анкети на отримання візи. Новий формат анкети Ви можете знайти на нашому сайті в розділі « Завантажити форми».

Візові збори

Консульський збір в Євро для громадян України, Росії, Молдавії, Вірменії, Грузії, а також Боснії і Герцеговини, Албанії, Сербії та Македонії, оскільки вони не мають біометричного паспорту. Консульський збір в Євро для громадян інших країн
35 60
Договір про спрощення візового режиму між ЄС та Україною, Росією, Сербією, Чорногорією, Боснією та Герцеговиною, Македонією, Албанією, Грузією та Молдовою визначає суму консульського збору.

Для інших національностей, суму консульського збору визначає Візовий Кодекс з ЄС. Сума консульського збору не підлягає поверненню незалежно від прийнятого рішення.


Сервісний збір та послуги

Вид оплати Сума (включаючи ПДВ) Примітки
Сервісний збір за одного заявника Будь ласка, скористайтесь наступним посиланням, щоб переглянути діючий сервісний збір. (20 Євро) Оплата здійснюється у національній валюті
Послуга кур’єрської доставки 150 Гривень
Послуга заповнення візових анкет 75 Гривень Послуга на вибір заявника
СМС послуга 30 Гривень Послуга на вибір заявника
Копіювання документів 2,50 гривень Послуга на вибір заявника
Страхування Згідно тарифу Послуга на вибір заявника

Необхідні документи

Заявнику рекомендовано надавати всі документи в оригіналі. Додаткові документи можуть надаватися за вимогою. У випадку, якщо заявник не може надати до Візового центру оригінали документів, слід подати копії документів, а оригінали пред’явити у Візовому центрі при подачі документів.

Для того, щоб завантажити інформацію щодо необхідних документів, натисніть тут.


Для того, щоб ознайомитись з детальною інформацією та підрахувати кількість днів запланованого перебування натисніть тут.

Вимоги до фотографії

Фотокартка, що подається разом із заявою на отримання візи, повинна відповідати наступним вимогам:


  • Повинна бути актуальною (зробленою максимум 6 місяців тому)
  • Повинна бути кольоровою, надрукованою на звичайному папері для фотографій
  • Повинна бути розміром 3,5 × 4, 5 см
  • Розмір обличчя на фотографії повинен становити 70-80% від загального розміру фотографії
  • Обличчя на фотографії повинно бути видно повністю (обличчя повинно займати 30-36 мм від підборіддя до маківки)
  • Обличчя на фото повинне бути добре освітлене
  • Фото повинно бути зроблене без окулярів
  • Фото повинно бути зроблене без головного убору або інших предметів, що прикривають голову, окрім головних уборів, які носяться з релігійних міркувань
  • Скельця окулярів не повинні бути тонованими або відбиваючими світло
  • Оправа окулярів не повинна прикривати очі
  • Рот на фотокартці повинен бути повністю закритий

Зауважте, будь ласка, що фотографія повинна обов’язково відповідати всім вище вказаним вимогам.

Процес подачі заявки
























Завантажити форми

Шановні заявники,

Звертаємо Вашу увагу на те, що для Вашої зручності, Візовий Центр пропонує послугу заповнення Візових анкет.
Послуга надається виключно за Вашим бажанням. Вартість послуги складає 75грн.

Будь ласка, зверніться до співробітників Візового Центру для отримання детальної інформації.

Візові анкети наведені нижче, мають бути заповнені (лише англійською або німецькою мовами) повністю та підписані особисто заявником. Ім’я та прізвище вказується латинськими літерами так, як зазначено у закордонному паспорті,

Анкета неповнолітніх заявників повинна бути підписана батьками або офіційними опікунами.

Будь ласка, зверніть увагу на те, що у візовій анкеті має бути два підписи. Візові анкети з одним підписом прийматися до розгляду не будуть.

Візовий формуляр можна завантажити за посиланням. Також Візову анкету можна безкоштовно отримати у Візовому Центрі.

Анкета на отримання візи